Secció Lectors


Aquesta secció està destinada als lectors i a les lectores que tinguin el carnet de lectura de l’Escola. Obtenir-lo és ben fàcil, només t’has d’adreçar als bibliotecaris del centre i demanar-los-en un.
 
A la biblioteca tenim un projecte que pretén incentivar la lectura dels alumnes del centre. Per motivar els lectors i lectores, s’han creat quatre categories del carnet de lectura, que s’han d’anar aconseguint mitjançant la lectura de, cada vegada, més llibres. El procés consisteix en llegir-se 4 llibres i fer-ne un Criticòmetre de cadascun d’ells, per cada categoria de carnet i així anar superant els nivells.
 
Les quatre categories són: Nivell Inicial, Nivell Mitjà, Nivell Alt i Súper Lector. Una vegada ja han superat l’últim nivell, que requereix la lectura d’un llibre més, s’atorga el reconeixement de “Súper Lector” del centre, juntament amb una medalla. El primer Súper Lector del curs, a més, és bonificat amb un premi de recompensa.Secció “Súper Lectors” i Criticòmetres
 
Aquest curs 2016-2017 el primer Súper Lector del centre ha estat el Marcos Ávila Pérez (2n de Primària) i la segona, la Beth Rodrigo Abadia (2n de Primària)

 
El funcionament dels Criticòmetres és el següent: a partir d’una fitxa (que és pot demanar al bibliotecari en el moment de préstec) el lector ha d’avaluar la lectura del llibre prestat, mitjançant una comentari escrit o fent un dibuix.
 
A final de curs farem un concurs de Criticòmetres i premiarem aquells dos més ben elaborats.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

2n Mercat d'intercanvi de llibres a la Biblioteca

Us trobem a faltar..

3r MERCAT D'INTERCANVI DE LLIBRES