Mares, pares, avis, àvies, alumnes... Us atreviu a provar?


Bona tarda a tothom!

Des de la Biblioteca i amb motiu de les festes nadalenques, us volem proposar una mena de joc lingüístic. Es tracta de què us inventeu refranys i/o dites pròpies, és a dir, creatives, han de ser vostres. Amb la temàtica de les emocions que genera el Nadal.

Aquest joc durarà fins al 10 de desembre, ja que aquell dia s'agafaran totes les dites i refranys i es construirà un arbre de Nadal que pertanyerà a TOTS. Es pot fer en l'idioma que us sentiu més còmodes, la qüestió és que expresseu una emoció produïda pel Nadal i que la pugueu compartir amb tota l'escola.

Hi pot participar tota l'escola, des dels alumnes de P3 amb l'ajuda dels pares fins a l'equip docent. I què passa amb les dones de la neteja, o amb els monitors d'extraescolars? L'equip no docent també hi pot participar! Es tracta de realitzar una activitat de tota la comunitat. Ei! avis i àvies no us escapeu, que també comptem amb vosaltres!

Què us sembla? Voleu engrescar-vos-hi?

A continuació us deixem una fotografia del sobre on heu de dipositar aquestes dites i refranys. El trobareu al suro de la biblioteca.





Us en poso un d'exemple, fet per mi:







Vinga, animeu-vos que deixarem ben maca la Biblioteca!!!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Us trobem a faltar..

Exposició temàtica d'un.................

5è i 6è, necessitem ajudants...