AVUI RECOMANEM QUE ANEU AL CINEMA

El post d'avui va dedicat als alumnes de l'ESO, mestres, pares i mares que vulguin passar una bona estona al cinema. Ens agradaria recomanar-vos la película "La llibreria", que va sortir a finals de l'any passat i que és molt adequada per al context de biblioteca, ja que és una pel·lícula que va sobre llibres. I per cert MOLT BONA!

A més a més la pel·lícula, aquest cap de setmana ha guanyat tres premis Goya (millor guió adaptat, millor direcció i millor pel·lícula)

A continuació us deixem la sinopsi, la fotografia i el trailer en espanyol de la pel·lícula:



Cartel España de 'La librería'

La llibreria (The Bookshop) és una pel·lícula basada en la novel·la homònima de Penelope Fitzgerald. Narra la història d'Florence Green, una dona vídua que decideix obrir una llibreria en Hardborourgh, un tranquil poble anglès en la dècada dels 50. Florence amb la ajuda de Christine, escull una antiga casa del poble per a obrir el seu establiment, el que molesta a alguns dels habitants de la localitat, com Violet Gamart, una dona venjativa que intentarà interferir en el projecte de la protagonista. Gràcies al seu nou treball Florence coneixerà al senyor Brundish, un fidel lector de la llibreria amb el qual entaularà una relació especial.


Esperem que hi aneu i la gaudiu molt!






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Us trobem a faltar..

Exposició temàtica d'un.................

5è i 6è, necessitem ajudants...