Nou concurs a la Biblioteca.....FUM, FUM, FUM,

Ja tornem a tenir ben a prop el Nadal, això vol dir que si heu estat bons aquest any, heu ajudat molt als pares, i heu fet tots els deures, el caga Tió i els Reis Mags d’Orient us recompensaran amb algun regalet, i qui sap... potser amb un nou llibre!
Per si un cas els Reis Mags es despisten, la biblioteca de l’escola ho té tot pensat.

Realitzarem un concurs de relats de Nadal per a escollir als millors escriptors de primària i del primer cicle de la secundària (1r i 2n d'ESO).
Hi haurà un guanyador per curs, i aquest guanyador rebrà com a obsequi un llibre, i també una medalla dissenyada pel mestre de l’escola i il·lustrador Manel Mora.



A continuació s’especifiquen les BASES DEL CONCURS:

-       Els relats hauran de ser originals i inèdits, és a dir, inventats per vosaltres. El jurat s’assegurarà de què no és una còpia i haurà d’estar escrit en català.
-       El relat ha de parlar sobre el Nadal. No cal que parli dels Reis Mags, ni del Pare Noel, és a dir, poden parlar sobre el caliu familiar que genera el Nadal, per exemple.
-       El relat ha de constar d’un títol ben original.
-     El relat es pot entregar a mà o a ordinador, sempre que sigui un text adequat, amb bona expressió, polit i sense faltes ortogràfiques.
-       Hi hauran diferents característiques tècniques per a cada cicle que s’exposen a continuació:

CICLE INICIAL (1r i 2n de Primària)
-       El text ha de tenir com a mínim 5 línies i com a màxim 15.
-       Pot incloure un dibuix per entendre millor el text, sempre que sigui propi i no sigui cap fotografia de Google. (Creativitat al poder!)

CICLE MITJÀ (3r i 4t de Primària)
-       El text ha de tenir com a mínim 15 línies i com a màxim 30.
-       Pot incloure un dibuix per entendre millor el text, sempre que sigui propi i no sigui cap fotografia de Google. (Creativitat al poder!)

CICLE SUPERIOR (5è i 6è de Primària)
-       El text ha de tenir com a mínim 25 línies i com a màxim 40.
-    Pot incloure un dibuix per entendre millor el text, sempre que sigui propi i no sigui cap fotografia de Google. (Creativitat al poder!)


SECUNDÀRIA (1r i 2n d'ESO)
-       El text ha de tenir com a mínim 30 línies i com a màxim 60.
-    Pot incloure un dibuix per entendre millor el text, sempre que sigui propi i no sigui cap fotografia de Google. (Creativitat al poder!)



El termini per lliurar els relats comença avui dimarts 19 de Novembre i acaba el divendres 14 de Desembre. És a dir que l’últim dia per entregar el relat serà el divendres 14 de Desembre.

Per entregar els relats heu d'anar a la Biblioteca i deixar-lo a la bústia de color blanc que hi ha darrere del taulell de la bibliotecària.  (A LA FOTOGRAFIA SEGÜENT)




Es comunicaran els guanyadors i guanyadores al suro de la Biblioteca i també al blog de la biblioteca de l’escola.


Els relats han d’incloure:

-       Nom i Cognoms
-       Edat i curs


Us animem a tots i totes a participar-hi!
Endavant!






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Us trobem a faltar..

5è i 6è, necessitem ajudants...

Exposició temàtica d'un.................