Què és un Booktrailer?

Avui us explicarem en què consisteix un BOOKTÀILER, i us presentarem un d'exemple sobre un àlbum il·lustrat que tenim a la biblioteca. També us animarem al fet que en feu un i ens l'envieu a biblioteca@escolaandersen.com perquè el puguem penjar al blog i el pugui veure tota l'escola.

Què és un Booktràiler?

Com el seu propi nom indica, un booktrailer és un tràiler d'un llibre. Oi que abans d'anar a veure una pel·lícula al cinema, has vist un petit resum a la televisió sobre la pel·lícula, per saber de què va? Doncs això és un tràiler. Imagineu-vos que en comptes de pel·lícules, expliquessin de què tracta un llibre. Us ho imagineu? Bé, doncs ja sabeu què és un booktràiler.

Com es fa un booktràiler?

Hi ha moltes maneres de fer un booktràiler i sempre dependrà de què es vol explicar i de quina manera, és a gustos. Però en el que sí coincidim és en què no pot faltar en un booktràiler:

- El títol
- L'autor
- La portada del llibre

Si voleu, també podeu dir quantes pàgines té, el seu preu i on el podem trobar (llibreries, biblioteques...).

El més important, però, és que abans de gravar-vos amb la càmera, heu d'elaborar un guió per tenir clar tot el procediment que tindreu en compte, i d'aquesta manera segur que no us deixeu res per explicar.


MOLT IMPORTANT!


Heu de tenir en compte que mai podeu explicar el final del llibre, ja que llavors no té cap sentit que la persona interessada en ell, el llegeixi, perquè ja li haureu explicat com acaba.

A continuació us volíem presentar un parell de booktràilers que va fer una alumna de secundària perquè agaféssiu idees, però com els vídeos tenen molt de pes, aquesta plataforma no ho permet.

Qui estigui interessat a veure un parell d'exemples, que vingui qualsevol tarda a la biblioteca (menys dimarts) i li ensenyaré.

Per acabar us presentem un booktràiler que hem extret de Youtube, d'un àlbum il·lustrat que teniu disponible a la biblioteca:

Extret de: https://www.youtube.com/watch?v=8HeoIQ5wfGA


US ANIMEM A QUE FEU ELS VOSTRES PROPIS BOOKTRÀILERS I QUE ENS ELS PRESENTEU PER ENSENYAR-LO ALS VOSTRES COMPANYS DE L'ESCOLA.







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Us trobem a faltar..

Exposició temàtica d'un.................

5è i 6è, necessitem ajudants...