2 d'abril, un dia per celebrar

Bona tarda a tothom!

Ahir, 2 d'abril va ser el Dia Internacional del llibre Infantil i Juvenil, i amb motiu d'aquest esdeveniment us volem presentar un conte molt especial carregat de valors. 


Però abans, també volem destacar que el 2 d'abril coincideix també amb la data de naixement de l'escriptor Hans Christian Andersen. Un escriptor que com bé sabeu, és molt especial per a nosaltres, ja que la nostra escola li brinda un homenatge, portant el seu nom.


Bé, aquest conte que us he mencionat que era molt especial, es titula: La Carlota no vol ser una princesa. I us preguntareu... I perquè és tan especial?

Doncs bé, com us fixareu en la imatge de la portada, aquest llibre ha estat escrit per una dona que es diu Míriam Armengol Garcia, i ha estat il·lustrat per una altra noia anomenada Txus Astilleros Castro.

Sí, sí! Per la nostra companya i mestra Txus Astilleros!

Des d'aquí li donem l'enhorabona i l'animem a què n'il·lustri molts més :)



A més de ser especial perquè l'ha il·lustrat una mestra de l'escola, també ho és perquè forma part d'un projecte de contes que aquestes dues professionals han engegat carregat de màgia, valors i imaginació. 

Us deixem amb l'argument del conte i recordeu, el teniu a la biblioteca disponible per fer préstec.

La protagonista viatja pel món coneixent diferents persones per descobrir què pot ser quan sigui gran. La finalitat del conte és que els nens i les nenes aprofitin la infantesa al màxim i sàpiguen que podran arribar a ser allò que vulguin ser, sense imposicions però amb perseverança, fent créixer les seves habilitats i competències personals. És el primer d'una col·lecció de contes amb valors per ser utilitzats com a recursos pedagògics destinats a famílies i escoles sobre temes difícils d'entomar. Pretén donar estratègies d'una manera indirecta a través d'una protagonista externa com és la Carlota. En acabar el conte trobareu propostes didàctiques per poder entendre i treballar millor el contigut d'aquest, i permetre que els nens i les nenes es puguin expressar còmode i lliurement. 


Bona tarda!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Us trobem a faltar..

Exposició temàtica d'un.................

5è i 6è, necessitem ajudants...