Nous llibres a la Biblioteca

Mireu, mireu què ens ha arribat!
Contes de bona nit per a nenes rebels i Contes de bona nit per a nenes rebels 2.
Us sonen? Doncs sí, ja els tenim a la Biblioteca i hi fan molt de goig.

Per aquells que no coneixeu aquests dos llibres, us faig un petit resum..

El primer llibre, publicat l'any 2017 pel grup editorial 62 (Estrella Polar) i escrit per l'Elena Favilli i la Francesca Cavallo, narra les vides extraordinàries de cent dones valentes i, a més, conté les il·lustracions de seixanta artistes d'arreu del món. Hi podem trobar: científiques, astronautes, aixecadores de pesos, jutgesses, xefs.. Cent exemples de determinació i audàcia per a les dones que somien en gran.

Aquest primer volum va tenir tant d'èxit, que s'ha convertit en un emblema del moviment per apoderar les dones. Tant és així que aquestes dues dones van decidir fer una segona part, publicada l'any passat, on es narren cent nous exemples de determinació i valentia, cent noves raons per canviar el món. És un llibre que demostra a les nenes que poden ser el que elles vulguin.

Si en voleu saber més, aquí els tenim.

També ens ha arribat una obra molt i molt especial, la qual acabo de rellegir de nou, ja que la primera vegada que el vaig llegir em va deixar un bon gust de boca, la veritat és que és una obra que no deixa indiferent a ningú.

Es diu La maleta, i l'ha escrita la Núria Parera amb les il·lustracions de la María Hergueta, i ha estat publicada per Bubalinka Books, el novembre del 2018.
Narra la història d'una maleta que passa de mà en mà, sent testimoni de les diferents vides que transcorren durant el segle XX. Un relat poètic que ens porta a reflexionar sobre la tendència cíclica de la història, que tendeix a repetir-se, com si no n'aprenguéssim mai prou.
Un llibre en format reduït i dedicat al sector juvenil i també a l'adult.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Us trobem a faltar..

Exposició temàtica d'un.................

5è i 6è, necessitem ajudants...