L'arbre Literari Nadalenc de la Biblioteca

Bon dia a tothom!

Des de la Biblioteca i amb motiu de les festes nadalenques que ja s'apropen, us volem tornar a proposar que entre tots i totes construïm l'arbre de Nadal literari de la Biblioteca. Recordeu el de l'any passat? 





Us refresquem la memòria... 
Es tracta de què us inventeu refranys i/o dites pròpies, és a dir, creatives, han de ser vostres, amb la temàtica de les emocions que genera el Nadal.
Aquestes dites i refranys s'han d'entregar al sobre que hi ha penjat al suro de la Biblioteca i teniu temps fins al 4 de desembre, on aquell dia s'agafaran totes les dites i refranys i es construirà un arbre de Nadal que pertanyerà a TOTS. 
Es pot fer en l'idioma que us sentiu més còmodes, la qüestió és que expresseu una emoció produïda pel Nadal i que la pugueu compartir amb tota l'escola.

Hi pot participar TOTHOM, els alumnes de P3 amb l'ajuda dels pares fins als alumnes de 4t de Secundària, les famílies, els mestres... També tot l'equip de professionals que formen l'Escola Andersen, des del conserge, passant pels monitors d'extraescolars fins a les dones de la neteja. TOTHOM. Es tracta de realitzar una activitat de tota la comunitat. 

Ep! Avis i àvies no us escapeu, que també comptem amb vosaltres!

Què us sembla? Voleu engrescar-vos-hi?

A continuació us deixem una fotografia del sobre on heu de dipositar aquestes dites i refranys. El trobareu al suro de la biblioteca.





MOLTES GRÀCIES!!!!!!!!!!!!!!!!!








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Us trobem a faltar..

Exposició temàtica d'un.................

5è i 6è, necessitem ajudants...