3r MERCAT D'INTERCANVI DE LLIBRES

Bona tarda a tothom! 
Avui us volem donar una gran notícia, aquest curs tindrem la gran sort de tornar a celebrar el MERCAT D'INTERCANVI DE LLIBRES.



Ho portarem a terme el mateix dijous 23 d'abril. 
Recordem en què consistia...
Tal com diu el seu nom, el mercat d'intercanvi de llibres consisteix en un intercanvi de llibres entre els alumnes, on aquests hauran de portar com a màxim 3 llibres que tinguin a casa i que ja no vulguin perquè un altre nen se'l pugui endur. Per tant, cada alumne també podrà agafar (dels llibres que hi hagi a la taula aquell dia) fins a un màxim de 3 llibres per emportar-se a casa. 

Per a què els alumnes puguin participar en l'intercanvi de llibres cal que, prèviament a la data de la celebració (concretament a partir del dia 1 d'abril) portin llibres i els bescanviïn per vals a la biblioteca. Per cada llibre que porteu se us farà entrega d'un val, fins a un màxim de 3 vals (i llibres) per alumne.

El dijous 23 d'abril entre les 17h i les 18:30h a la biblioteca de l'escola hi haurà una exposició amb tots els llibres que hagin portat els alumnes i podran intercanviar els vals pels llibres que més els agradin. Com que participa tota l'escola segur que hi haurà molts llibres per triar.


La comissió de la biblioteca s'ha organitzat per facilitar que pugueu adquirir els vals amb anterioritat. L'intercanvi dels llibres que porteu de casa pels vals, començarà el proper dilluns 16 de març i acabarà el dimecres 22 d'abril, és a dir, podeu començar a portar llibres el proper dilluns. 
Us podeu adreçar o bé a l'Arianna, o bé al Pere.


CONDICIONS D’ACCEPTACIÓ DE LLIBRES:

  • Volem aconseguir intercanvis equitatius: La qualitat dels llibres que trobareu depèn de la qualitat de llibres que deixeu, per tant, els llibres han d’estar en bon estat.
  • S’accepten llibres de ficció, d’imaginació, novel·les, contes, còmics... Però NO s’acceptaran: llibres de text, acadèmics, guies de viatge, manuals, volums, diccionaris o col·leccionables.
  • S’intercanviaran llibres en català, castellà i anglès.
  • S’acceptaran llibres infantils i juvenils, no d’adults.
  • Només s’acceptaran llibres que no estiguin ni guixats, ni escrits. 




Esperem que aquesta activitat tingui el mateix èxit que el curs anterior

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Us trobem a faltar..

Exposició temàtica d'un.................

5è i 6è, necessitem ajudants...