Us trobem a faltar..

Bon dia a tothom!

Com esteu nens i nenes? Nosaltres desitjant poder tornar a l'escola el més aviat possible.
Sembla que el Covid-19 ens ho està posant difícil, però también la gran virtud que som persones fortes i que ens ensortirem. Un dia, mirarem enrere i recordarem aquest any 2020 com un any complicat, però també un any d'aprenentatge, ja que a partir d'ara serem més responsable i començarem a apreciar més a tot allò que en envolta, però sobretot a cuidar del medi ambient, què és el que ens permet viure. 

Aprofito que us escric per fer-vos arribar un parell de cosetes.
La primera és que l'Arianna ha creat un compte d'Instagram per explicar contes en directe, com alguns ja sabeu i en el que podeu escoltar contes cada setmana. El seu compte és @elratolilector i explica contes els dimecres i divendres a les 17h. Animeu-vos, passareu una estona molt divertida!





L'Ana, tutora de p4 també ha creat un compte d'Instagram on explica contes per els alumnes d'Infantil i també on podeu practicar ioga amb ells els dimarts a la tarda!
Aquest és el seu compte @_tutticolori_





Per últim dir-vos que ens ha arribat al correu de l'escola aquesta notícia: han creat una pàgina web amb contes dedicats a l'alumnat de Primària, especialment als alumnes de Cicle Superior. Us passo l'enllaç per si voleu llegir una estoneta.     https://volsunconte.wixsite.com/contesblancaiarlet  




Us trobem molt a faltar guapíssims, esperem poder-vos abraçar ben fort quan us veiem.

Un petó molt gran!!!!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

5è i 6è, necessitem ajudants...

Exposició temàtica d'un.................