La biblioteca de l'escola arrenca!

Aquest curs ens hem proposat rehabilitar la biblioteca escolar, i segurament ja us haureu adonat que algunes coses estan canviant.


Per començar, tenim una nova responsable de la biblioteca que està a disposició de tots els alumnes de l'escola des d'infantil fins a secundària, també dels mestres que necessitin d'ella per cercar recursos per a l'aprenentatge, com per exemple, llibres de coneixement per treballar a l'aula, contes i novel·les per explicar en moments determinats, entre d'altres i per descomptat també hi serà a disposició de les famílies que necessitin quelcom relacionat amb la literatura . 

La responsable es diu Arianna i està a la biblioteca les tardes de dimarts, dijous i divendres, tanmateix, la podeu trobar per l'escola fent classe tots els matins.
Així que si necessiteu la seva ajuda, no ho dubteu i adreceu-vos a ella. 
A partir d'ara també será ella qui escrigui les entrades en aquest blog. 


Un altre de les noves incorporacions que han aterrat a la biblioteca aquests dies, ha estat el carretó de novetats, molt útil per aquells alumnes que no poden gaudir de gaire temps a la biblioteca, però que necessiten endur-se un llibre de préstec per gaudir de la lectura a casa.
Aquest carretó està classificat per edats, trobem llibres per a primers lectors fins a 5 anys, per a alumnes de 5 a 6 anys, de 7 a 10 anys, de 10 a 13 anys i per a més de 13 anys.

A novetats, podreu trobar el més nou de la biblioteca!

























Estigueu atents, perquè més endavant hi haurà més novetats!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Us trobem a faltar..

Exposició temàtica d'un.................

5è i 6è, necessitem ajudants...