Enhorabona guanyadors/es!

Bon dia alumnes de primària de l'escola, aquesta publicació està dirigida a vosaltres, ja que ens complau comunicar-vos que ja tenim els guanyadors i guanyadores del concurs de relats de Halloween!

Després de valorar-ho amb el jurat, ens hem adonat que tenim molts escriptors/es potents a l'escola, teniu molt de talent i d'imaginació, moltes felicitats a tots i totes!!! Encara que de tots els que heu participat hem hagut d'escollir a un guanyador per cicle, fet que ens ha estat bastant difícil... Finalment, després de meditar-ho bé amb el jurat i veient el potencial que teniu, hem decidit que en comptes de què fos un guanyador/a per cicle, en seria un per curs, i en el cas de sisè dos.

Per tant, el jurat de la biblioteca de l'escola ha decidit que els guanyadors i guanyadores del concurs de relats de Halloween del curs 2017-18 són:

- Marçal Mora de 1r de primària
- Xènia Fornieles de 2n de primària
- Beth Rodrigo de 3r de primària
- Paty Rosés de 4t de primària
- Clàudia Castaño de 5è de primària
- Fàtima Daih i Elsa Brocal de 6è de primària.

Al final de la publicació podeu veure els seus relats

Enhorabona guanyadors i guanyadores, podeu passar a recollir els vostres premis dimarts 14 de Novembre a les 17h de la tarda a la biblioteca. Els vostres relats els deixarem penjats al suro de la biblioteca uns dies perquè tota l'escola pugui conèixer els vostres relats.

Felicitats de nou a tots i totes i gràcies per participar, sense vosaltres això no hagués estat possible. Podeu passar a recollir els vostres relats a partir de dimarts 14 de Novembre per la biblioteca.

Bon cap de setmana!

Marçal - 1r

Xènia - 2n



Beth - 3r

Paty - 4t


Clàudia - 5è

Paty - 4t (2)


Clàudia - 5è (2)




Clàudia - 5è (3)

Clàudia - 5è (4)



Fàtima - 6è 

Fàtima - 6è (2)










Elsa - 6è (2)
Elsa - 6è 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Us trobem a faltar..

Exposició temàtica d'un.................

5è i 6è, necessitem ajudants...