2a sessió del club de lectura i activitat per al cap de setmana!




Avui ha tingut lloc la sesona sessió del club de lectura de cicle superior. Hem estat parlant del llibre d'en zoo d'en Pitus i hem extret conclusions molt enriquidores. Com per exemple, el fet d'engabiar als animals, és un acte que els alumnes del club de lectura creuen que no és correcte. Però quan es tracta de muntar un zoo per aconseguir diners per a què el teu amic pugui guarir-se d'una malaltia?

Aquests i altres aspectes són els que s'han estat debatent durant el club, i realment es debaten temes interessants.

Per a la pròxima sessió, que serà el dia 15 de maig, el club de lectura s'ha proposat llegir MUSGO (Molsa en català) de David Cirici. Tracta sobre un gos, que sense entendre el perquè de les guerres, ha vist com la seva llar i la família amb què vivia desapareix en un segon, en caure una bomba que ho destrueix tot...

Premi EDEBÉ de literatura infantil.

Us deixem amb la fotografia de la portada.








Els pròxims dies a Barcelona, concretament el 14 i 15 d'abril, es presenta un cap de setmana literari molt interessant. Se celebra el Festival literari per a nens i nenes, que es presenta amb aquesta entrada: 

Encara penses que els llibres s’estan quiets als prestatges? Aquí els llibres són vius, divertits, salten a l’escena o t’esperen als espais de llegir o als de jocs per fer-te sentir en un món de fantasia. A Món Llibre podràs conèixer les autores i els autors dels teus contes preferits, participar en els tallers més creatius, entrar en una biblioteca de somnis i saludar personatges de ficció que han pres vida!: el gos Molsa, el monstre de Frankenstein, l’aneguet lleig, el flautista d’Hamelín… Vine al cor del Raval el cap de setmana del 14 i 15 d’abril i entra en un món d’aventures i emocions.
Món Llibre és una capsa de sorpreses. Obre-la!

Us adjuntem la pàgina web on trobareu tota la informació necessària i també la programació amb totes les activitats i tallers, l'edat destinada i la ubicació. Us deixem un petit tastet, amb una fotografia d'altres anys. 



PÀGINA WEB: http://lameva.barcelona.cat/monllibre/ca/mon-llibre-2018





Promet ser molt interessant, us hi esperem!










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Us trobem a faltar..

Exposició temàtica d'un.................

5è i 6è, necessitem ajudants...