1r Mercat d'intercanvi de llibres a la Biblioteca

Benvinguts i benvingudes a l'escola de nou, esperem que hàgiu gaudit de les merescudes vacances i que hàgiu agafat forces per començar amb alegria el tercer trimestre.

Bé, com ja sabeu queda ben poquet perquè arribi el dia més maco de l'any per a Catalunya, la festa dels llibres, més reconeguda com el dia de Sant Jordi.

En el post d'avui, us parlarem sobre les activitats que es duran a terme aquest dia.

Durant el dia de Sant Jordi, dilluns 23 d'abril, es portarà a terme el primer mercat d'intercanvi de llibres a la biblioteca.Tal com diu el seu nom, el mercat d'intercanvi de llibres consisteix en un intercanvi de llibres entre els alumnes, on aquests hauran de portar com a màxim 3 llibres que tinguin a casa i que ja no vulguin perquè un altre nen se'l pugui endur. Per tant, cada alumne també podran agafar fins a un màxim de 3 llibres per emportar-se a casa. 

Perquè els alumnes puguin participar en l'intercanvi de llibres cal que prèviament a la data de la celebració (concretament a partir del dia 9 d'abril) portin llibres i els bescanviïn per vals a la biblioteca. Per cada llibre que porteu se us farà entrega d'un val, fins a un màxim de 3 vals (i llibres) per alumne.

Dilluns 23 d'abril entre les 16:30h i les 18:30h a la biblioteca de l'escola hi haurà una exposició amb tots els llibres que hagin portat els nens i nenes i podran intercanviar els vals pels llibres que més els agradin. Com que participa tota l'escola segur que hi haurà molts llibres per triar.La comissió de la biblioteca s'ha organitzat per facilitar que pugueu adquirir els vals amb anterioritat. L'intercanvi dels llibres que porteu de casa pels vals, es farà durant les dues setmanes anteriors al dia de Sant Jordi, és a dir, podeu començar a portar llibres a partir del dia 9 d'abril fins el 20 d’abril. 
Us podeu adreçar o bé a l'Arianna, o bé al Pere.


CONDICIONS D’ACCEPTACIÓ DE LLIBRES:

-           - Volem aconseguir intercanvis equitatius: La qualitat dels llibres que trobareu depèn de la qualitat de llibres que deixeu, per tant, els llibres han d’estar en bon estat.

-           -  S’accepten llibres de ficció, d’imaginació, novel·les, contes, còmics... Però NO s’acceptaran: llibres de text, acadèmics, guies de viatge, manuals, volums, diccionaris o col·leccionables.

-           - S’intercanviaran llibres en català, castellà i anglès.

-           -  S’acceptaran llibres infantils i juvenils, no d’adults.

-           - Només s’acceptaran llibres que no estiguin ni guixats, ni escrits. Esperem veure-us a tots!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

2n Mercat d'intercanvi de llibres a la Biblioteca

Us trobem a faltar..

3r MERCAT D'INTERCANVI DE LLIBRES