Nou concurs de relats de HALLOWEEN


L'octubre ja és aquí, i com ja sabeu la Castanyada és ben a prop, també el Halloween i per tant el concurs narratiu més terrorífic del curs, EL CONCURS DE RELATS DE HALLOWEEN!



Un any més us convidem a participar en el concurs de relats, ja que si participeu, estareu fabricant una poció secreta per a no passar por aquest Halloween.
I és que consisteix a preparar-nos per a l’arribada de la fatídica nit. El truc és ben senzill: envoltar-nos de terror per entrenar-nos de cara a Halloween. I per això res millor que un concurs de relats en el que poden participar una pila d'alumnes, de manera que escrivint i llegint sobre terror ens tornem tots immuns a ell.

A continuació s’especifiquen les BASES DEL CONCURS:
-   Els relats han de ser originals i inèdits, és a dir, inventats per vosaltres (No pels vostres pares, recordeu que som els vostres mestres i us coneixem!!!). El jurat s’assegurarà de què no és una còpia i haurà d’estar escrit en català.
-   El relat ha de ser de por, suspens, intriga o terror. No cal que hi hagi sang i morts, pot tractar sobre un malson o una història.
-   El relat ha de constar d’un títol ben original.
-   El relat es pot entregar a mà o a ordinador, sempre que sigui un text adequat, amb bona expressió, polit i sense faltes ortogràfiques.
-  Tan sols es pot entregar un relat per persona.

Hi haurà diferents característiques tècniques per a cada cicle que s’exposen a continuació:

CICLE INICIAL (1r i 2n de Primària)
-  El text ha de tenir com a mínim 5 línies i com a màxim 10.
- Pot incloure un dibuix per entendre millor el text, sempre que sigui propi i no sigui cap fotografia de Google. (Creativitat al poder!)

CICLE MITJÀ (3r i 4rt de Primària)
 - El text ha de tenir com a mínim 10 línies i com a màxim 20.
 - Pot incloure un dibuix per entendre millor el text, sempre que sigui propi i no sigui cap fotografia de Google. (Creativitat al poder!)


CICLE SUPERIOR (5è i 6è de Primària)   
- El text ha de tenir com a mínim 20 línies i com a màxim 30. 
- Pot incloure un dibuix per entendre millor el text, sempre que sigui propi i no sigui cap fotografia de Google. (Creativitat al poder!)

PRIMER CICLE DE L'ESO (1r i 2n de Secundària)

- El text ha de tenir com a mínim 30 línies i com a màxim 60. 


El termini per lliurar els relats comença dijous dia 11 d'octubre i acaba divendres 26 d'octubre. És a dir que l’últim dia per entregar el relat serà el dia 26 d'octubre. Teniu dues setmanes!


L'ENTREGA DE RELATS ÉS A LA CAPSA DE COLOR BLANC QUE HI HA A LA BIBLIOTECA AMB UN TÍTOL ON POSA: RELATS DE HALLOWEEN.

El relat també haurà d’incloure:

-        Nom i Cognoms

-        Edat i curs

Us animem a tots i totes a participar-hi, penseu que és l'única manera de lluitar contra la por que de ben segur patirem les setmanes posteriors a Halloween.


Es comunicaran els guanyadors i guanyadores (un per cicle, en total tres) al suro de la Biblioteca i també al blog de la biblioteca de l’escola. I per descomptat, premiarem el vostre esforç amb una magnífica medalla i un llibre de por. També us obsequiarem amb una fotografia que us farem amb la medalla posada, que la penjarem al suro de la biblioteca perquè tothom que us vegi per l'escola us pugui felicitar per la bona feina feta. 


Endavant i ànims valents i valentes!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Us trobem a faltar..

Exposició temàtica d'un.................

5è i 6è, necessitem ajudants...